Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skaldjurförpackningar

PURE

Skaldjurförpackningar Konceptet med denna nya produktrange är "Free from". För att uttrycka det enkelt skapade vi en ovanligt avslappnad design. Vanligtvis för konserverad skaldjur är mörka och röriga förpackningar, vår design är "fri från" någon optisk ballast. Å andra sidan är sortimentet också för allergi och livsmedelskänsliga personer. Så det verkar nästan medvetet något slags medicinskt. Försäljningen startade i januari 2013 och är extremt framgångsrik. Återkopplingen från detaljhandeln är: Vi har väntat mycket länge på ett snyggt och väl tänkt koncept. Kunden kommer att älska det.

Projektnamn : PURE, Designers namn : Bettina Gabriel, Kundens namn : gabriel design team – Hamburg.

PURE Skaldjurförpackningar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.