Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Datormus

Snowball

Datormus Snowball är utformad för att fungera på ett omvänd sätt när det gäller konventionell musanvändning. Enheten har ett enkelt men ändå iögonfallande formulär kompletterat med en unik befälhavande enhet, kan anpassas både med alternativa valfack- och kommandoneringsfärgalternativ också med olika funktioner som drar nytta av design och arbetsprincip. Med ett inbyggt inbyggt system som innehåller två optiska spårare, snöbollspår ytan i två vinkelräta plan. Denna förmåga frigör användning genom att anpassa användarupplevelsen helt.

Projektnamn : Snowball, Designers namn : Hakan Orel, Kundens namn : .

Snowball Datormus

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.