Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken-Örhängen

Eclipse Hoop Earrings

Smycken-Örhängen Det finns ett fenomen som ständigt arresterar vårt beteende och stoppar oss döda i våra spår. Det astrologiska fenomenet med en solförmörkelse har fascinerat människor från de tidigaste åldrarna av mänskligheten. Från den plötsliga mörkningen av himlen och blotting från solen har kastat en lång skugga av rädsla, misstänksamhet och undrande över fantasierna. Den fantastiska naturen av solförmörkelser lämnar ett varaktigt intryck på oss alla. 18K vitguld diamantförmörkelse ringörhängen inspirerades av 2012 solförmörkelse. Designen försöker fånga solens och månens mystiska natur och skönhet.

Projektnamn : Eclipse Hoop Earrings, Designers namn : Takayas Mizuno, Kundens namn : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Smycken-Örhängen

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.