Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

100 Bites Dessert

Restaurang Att ta bita som designtema, grafiska porträtt, tänder, modeller, kändishuvudvisualer är alla viktiga funktioner som hjälper till att stimulera smaklökarna för varje kund. Från det fina bruna och vita grafiska taket, till den vita supergrafiska väggen, till den snyggt arrangerade produktvisningsväggen, tillsammans med de 100 bitande ikonerna som representerar olika årtionden, förvirrar en rik designad svart humorsmak.

Projektnamn : 100 Bites Dessert, Designers namn : Danny Chan, Kundens namn : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restaurang

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.