Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Kagome

Pall Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "kagome pall" har skapats med linjer som minimerar överskott för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Kagome avföring är tillverkad av 18 trianglar med rät vinkel som stöder varandra och när de ses ovanifrån bildar det traditionella japanska hantverksmönstret kagome moyou.

Projektnamn : Kagome, Designers namn : Shinn Asano, Kundens namn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Pall

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.