Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trädgård

Tiger Glen Garden

Trädgård Tiger Glen Garden är en kontemplationsträdgård byggd i den nya flygeln i Johnson Museum of Art. Den är inspirerad av en kinesisk liknelse, kallad The Tiger Laughers of the Tiger Glen, där tre män övervinner sina sekteriska skillnader för att hitta en enhet av vänskap. Trädgården designades i en stram stil kallad karesansui på japanska där en bild av naturen skapas med ett arrangemang av stenar.

Projektnamn : Tiger Glen Garden, Designers namn : Marc Peter Keane, Kundens namn : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Trädgård

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.