Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

cocktail

Bord Designen är ett svart cocktailbord med intressanta skuggor som spelar upp det svarta i bordet. Det är en tidlös design som passar många stilar. Artefakter kan visas på de olika nivåerna nedan för att ändra bordets utseende och samtidigt hålla bordet klart. Bordet är en KD-kontant- och bärdesign: köp, ta med hem och enkelt monteras av vem som helst. Designen är vacker, intressant att titta på, men inte påträngande. Cocktailbord är normalt i aktivitetscentrum, men borde inte bli uppmärksamhetens centrum - det här bordet gör just det

Projektnamn : cocktail, Designers namn : Mario J Lotti, Kundens namn : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.