Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Produktion / Postproduktion / Sändning

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produktion / Postproduktion / Sändning Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) är en monumental byggnad, 211 m hög, belägen i södra utkanten av Ashgabat, Turkmenistans huvudstad, på en kulle 1024 m, över havet. TV Tower är det viktigaste navet för produktion av radio och TV-program, postproduktion och sändningar. Och är ett av de bästa exemplen på modern digital teknik. TV-tornet gjorde Turkmenistan till en pionjär inom HD-markutsändningar i Asien. TV Tower är den största teknikinvestering de senaste 20 åren inom sändningar.

Projektnamn : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Designers namn : Polimeks Construction, Kundens namn : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Produktion / Postproduktion / Sändning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.