Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Designstudio Med Galleri

PARADOX HOUSE

Designstudio Med Galleri Paradox House är ett lager i split-level-förvandlat chic multimedia-designstudio, och finner den perfekta balansen mellan funktionalitet och stil och speglar dess ägares unika smak och livsstil. Det skapade en slående multimedia designstudio med rena, vinklade linjer som visar en framträdande gul tonad glaslåda på mezzaninen. Geometriska former och linjer är moderna och häpnadsväckande men smakfullt gjorda för att säkerställa ett unikt arbetsutrymme.

Projektnamn : PARADOX HOUSE, Designers namn : Catherine Cheung, Kundens namn : .

PARADOX HOUSE Designstudio Med Galleri

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.