Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medicinska Center

Neo Derm The Center

Medicinska Center Det är designat för att resonera temat för linjer, och kalkfärghöjdpunkter är tillräckligt för att visa den prickiga och energiska designöversikten för just detta hudvårdscenter. Strålar med vita streckande linjer löper genom det vita taket och sträcker sig till det omgivande rummet med dynamik. Avslappningszonen intill receptionen är inställd på en kalk på kalkfärgton från möbler till matta som betonar det unga och föryngrade varumärkesinnehållet genom att övervaka Victoriahamnen.

Projektnamn : Neo Derm The Center, Designers namn : Danny Chan, Kundens namn : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Medicinska Center

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.