Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kreativa Kontorsinredning

Reckitt Benckiser office design

Kreativa Kontorsinredning Kundens begäran var att planera ett helt kontinuerligt, öppet, modernt kontor. Hölls i åtanke att belysningen är mycket bra och dra fördel av alla fantastiska utrymmen optiskt Tät inte. Avsnittet av matsalen och det öppna köket försökte vi få de anställda att känna ett trendigt kafé. När RB: s unga team, en loftmiljö och företagets märkesfärger infördes, röstades enhälligt till inredningen i en gatukonststil att vara.

Projektnamn : Reckitt Benckiser office design, Designers namn : Zoltan Madosfalvi, Kundens namn : .

Reckitt Benckiser office design Kreativa Kontorsinredning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.