Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Upcycled Smycken

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smycken Vackra, tydliga, uppcyklade smycken, utformade utifrån ett behov av att använda avfallsmaterialet från produktionen av Claire de Lune Chandelier. Denna linje har utvecklats till ett betydande antal samlingar - alla berättar historier, alla representerar mycket personliga glimtar till designerns filosofier. Öppenhet är en viktig del av designerns egen filosofi, och detta återspeglas av hennes val av akryl som används. Bortsett från den spegel som används i akryl, som själv reflekterar ljus, är materialet alltid transparent, färg eller klart. CD-förpackning förstärker konceptet med återanvändning.

Projektnamn : Clairely Upcycled Jewellery , Designers namn : Claire Requa, Kundens namn : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upcycled Smycken

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.