Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fällbar Cykel

DONUT

Fällbar Cykel Lätt att fälla cykelkoncept som fälls in i cirkulär ram utan att några delar av cykeln sticker ut utanför ramen. Cykeln ser ut som en cirkel efter vikning, som enkelt kan bäras, förvaras och förvaras. Denna cykel har en cirkulär aluminiumlegeringsram som tar lasten av åkaren. De främre och bakre gafflarna är svängda till den cirkulära ramen. Denna cykel har en rörformig pedal som glider och roterar inuti vevstången. Kombination av kedja och växel frekvensomriktare används för att överföra rörelse till bakhjulet. Höjdjusterbar sits och handtag med GPS, musikspelare och cyklometer.

Projektnamn : DONUT, Designers namn : Arvind Mahabaleshwara, Kundens namn : .

DONUT Fällbar Cykel

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.