Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Usb Flash-Enhet

Frohne eClip

Usb Flash-Enhet eClip är världens första USB-flashenhet med pappersklipp med en metrisk linjal. eClip hedrades Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip är lätt, passar på din nyckelring och fungerar som ett gem för att organisera dina papper, kvitton och pengar. eClip skyddar personuppgifter, immaterialrätt, arbetsgivardata, medicinska data och affärshemligheter med säkerhetsprogramvara. eClip designades av Frohne i Florida. Guldminneskontakten är stötsäker, repfast, vattentålig, alkoholbeständig, dammbeständig, rostbeständig och elektromagnetisk beständig.

Projektnamn : Frohne eClip , Designers namn : Derrick Frohne, Kundens namn : Frohne.

Frohne eClip  Usb Flash-Enhet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.