Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multiaxialt Gardinväggssystem

GLASSWAVE

Multiaxialt Gardinväggssystem GLASSWAVE multiaxialt gardinväggssystem öppnar dörren till större flexibilitet när det gäller att utforma glasväggar för massproduktion. Detta nya koncept i gardinväggar är baserat på principen om vertikala mullioner med cylindriska snarare än rektangulära profiler. Detta definitivt innovativa tillvägagångssätt innebär att strukturer med multidirektionsförbindelser kan skapas, vilket ökar tiofaldigt de möjliga geometriska kombinationerna i glasväggsenheten. GLASSWAVE är ett låghus som är avsett för marknaden för distinkta byggnader med tre våningar eller mindre (majestetiska hallar, showrooms, atriums etc.)

Projektnamn : GLASSWAVE, Designers namn : Charles Godbout and Luc Plante, Kundens namn : .

GLASSWAVE Multiaxialt Gardinväggssystem

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.