Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brevpapper

commod – Feines in Holz

Brevpapper "Commod" är specialiserat på interiörarbete. Trots mottoet "fina trävaror" realiserar företaget särskilt mycket exklusiva bostadsprojekt. Skrivmaterialet skulle uppfylla detta påstående. En reducerad men lekfull layout har realiserats med speciellt blandad färg. Pappersvaror återspeglar företagets stil såväl som dess ideologi att bara använda det mest värdefulla materialet: Papperet är tillverkat av 100 procent bomull, kuvert av äkta träfanér. Visitkorten "förkroppsligar" företagens slogan genom att skapa ett tredimensionellt rum som innehåller typiska träprodukter.

Projektnamn : commod – Feines in Holz, Designers namn : Jens Lattke, Kundens namn : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Brevpapper

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.