Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysning

Claire de Lune Chandelier

Belysning Dekorativ, belysning, såld flatpaket, förpackad i en återanvändbar bärväska. Jag har tillhandahållit en prisvärd version av en storslagen, lyxig, odlad produkt som representerar en förfluten era - barock / rokoko, gjord i ett modernt material. Detta tema är tidlöst. Samtidigt ger Claire de Lune Chandelier lite humor, i sin fula. (Monteringsanvisningarna finns på papper, samt en CD-Beta). Idén med att göra det plattpaket var att göra min del i minskningen av koldioxidutsläppen, samt involvera slutkunden i en medveten process av sin del i att påverka vår miljö.

Projektnamn : Claire de Lune Chandelier, Designers namn : Claire Requa, Kundens namn : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Belysning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.