Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

White Paper

Kontor Den kanfasliknande interiören materialiserar ett utrymme för designerns kreativa bidrag och skapar möjligheter till otaliga utställningar av designprocessen. När varje projekt fortskrider täcks väggarna och tavlorna med forskning, designskisser och presentationer, som registrerar utvecklingen av varje design och blir designerns dagbok. De vita golven och mässingsdörren, som unikt och vågat används för robust daglig användning, samlar fotavtryck och fingeravtryck från personal och klienter och bevittnar företagets tillväxt.

Projektnamn : White Paper, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : Design Systems Ltd..

White Paper Kontor

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.