Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostad

Panorama Villa

Bostad Med undantag för strukturen i en typisk Mani-by är konceptet tänkt som en serie individuella stenfragment som kretsar kring atrium, entré och bostadsutrymmen. De grova volymerna i bostaden öppnar en dialog med sin naturliga omgivning, medan rytmen i deras öppningar antingen säkerställer integritet eller bjuder in i panoramautsikt över horisonten och bygger en direkt upplevelse av successiva och olika berättelser. Villan ligger i Navarino Residences, en samling lyxvillor för privat ägande i hjärtat av Navarino Dunes Resort.

Projektnamn : Panorama Villa, Designers namn : POTIROPOULOS+PARTNERS, Kundens namn : POTIROPOULOS+PARTNERS.

Panorama Villa Bostad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.