Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brosch

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosch Karaktär och yttre form på ett motiv gör det möjligt att ändra en ny design av en prydnad. I den livliga naturen förändras en period till en annan. Våren följer vintern och morgonen kommer efter natten. Färgerna förändras också såväl som stämningen. Denna princip om utbyte, växling av bilderna föras fram i prydnaderna av "Asia Metamorphosis", samlingen där två olika tillstånd, två obegränsade bilder återspeglas i ett objekt. Rörliga element i konstruktionen gör det möjligt att ändra prydnadens karaktär och utseende.

Sminksamling

Kjaer Weis

Sminksamling Konstruktionen av Kjaer Weis kosmetiklinje destillerar grunderna för kvinnors smink till dess tre viktiga användningsområden: läppar, kinder och ögon. Vi designade kompaktformar för att spegla de funktioner de kommer att användas för att förbättra: smala och långa för läpparna, stora och fyrkantiga för kinderna, små och runda för ögonen. Påtagligt svänger kompakterna med en innovativ lateral rörelse som sträcker sig ut som en fjärils vingar. Helt återfyllbara, dessa komprimeringar är avsiktligt konserverade snarare än återvunna.

Analog Klocka

Kaari

Analog Klocka Denna design är baserad på en standard 24-timmars analog mekanism (halvfart timme hand). Denna design är försedd med två bågformade formskärningar. Genom dem kan de vända timmarna och minutshänderna ses. Timhanden (skivan) är indelad i två segment med olika färger som, roterande, indikerar AM- eller PM-tid beroende på vilken färg som börjar bli synlig. Minuhanden syns genom den större radiebågen och bestämmer vilken minutlucka som motsvarar 0-30 minutrattarna (belägen på den inre radien i bågen) och 30-60 minuters luckan (belägen på den yttre radien).

Modern Dress Loafer

Le Maestro

Modern Dress Loafer Le Maestro revolutionerar klädskon genom att integrera en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrishäl'. "Matrix-hälen" minskar hälens sektions visuella massa och visar klädskonets strukturella integritet. För att komplettera den eleganta vampen används högkornigt läder för den övre distinkta asymmetriska designen. Integrationen av hälavsnittet i den övre består nu av en elegant och förfinad silhuett.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Denna design undersöker lidande i olika lager: filosofiska, sociala, medicinska och vetenskapliga. Ur min personliga synvinkel att lidande och smärta kommer i många ansikten och former, filosofiska och vetenskapliga, valde jag humaniseringen av lidande och smärta som min grund. Jag studerade analogierna mellan symbiotiska i naturen och symbiotiska i mänskliga relationer och från denna forskning skapade jag karaktärer som visuellt representerar de symbiotiska förhållandena mellan lidande och den drabbade och mellan smärta och den som har smärta. Denna design är ett experiment och tittaren är ämnet.

Digital Konst

Surface

Digital Konst Styckets eteriska natur ger upphov till något konkret. Idén kommer från användningen av vatten som ett element för att förmedla begreppet ytbeläggning och att vara en yta. Konstruktören har en fascination för att skapa våra identiteter och den roll som runt omkring oss har i den processen. För honom "ytar vi" oss när vi visar något av oss själva.