Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Organiska Möbler Och Skulpturer

pattern of tree

Organiska Möbler Och Skulpturer Ett förslag om partition som använder barrträddelar ineffektivt; det vill säga den smala delen av stammens övre halva och den oregelbundna formen av rötterna. Jag uppmärksammade de organiska årringarna. Partiets överlappande organiska mönster skapade en bekväm rytm i ett oorganiskt utrymme. Med de produkter som kommer från denna materialcykel blir organisk rumsriktning en möjlighet för konsumenten. Dessutom ger varje produkts unikhet ett mycket högre värde.

Leksak

Movable wooden animals

Leksak Mångfaldens djurleksaker rör sig på olika sätt, enkla men roliga. De abstrakta djurformerna absorberar barn att föreställa sig. Det finns 5 djur i gruppen: gris, anka, giraff, snigel och dinosaurie. Andens huvud rör sig från höger till vänster när du plockar upp det från skrivbordet, det verkar säga "NEJ" till dig; Giraffens huvud kan röra sig från upp och ner; Grisens näsa, sniglar och dinosauriehuvud rör sig från insidan till utsidan när du vänder svansarna. Alla rörelser får människor att le och driva barn att leka på olika sätt, som att dra, skjuta, vända etc.

Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Det nya "Ground" -kaféet tjänar inte bara till att skapa social sammanhållning mellan fakulteten och studenterna på ingenjörsskolan, utan också för att uppmuntra interaktion mellan och bland medlemmar på andra institutioner vid universitetet. I vår design engagerade vi den osmyckade hällbetongvolymen i ett tidigare seminarierum genom att lägga en palett av valnötplankor, perforerad aluminium och spaltblåssten över rymdets väggar, golv och tak.

Roly Poly, Rörliga Träleksaker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Rörliga Träleksaker Hur får jag en regnbåge? Hur kramar en sommarvind? Jag blir alltid berörd av några subtila saker och känner mig väldigt nöjd och glad. Hur lagrar jag och hur man äger? Tillräckligt är lika bra som en fest. Jag skulle vilja utforma olika typer av material på ett enkelt och roligt sätt. Låt barn leka med dem för att känna igen den fysiska världen, stimulera deras fantasi och hjälpa dem att förstå deras omgivning.

Lyxskor

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lyxskor Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formade juveler", kallad Conspiracy, grundades 2010. Konspirationskor kombinerar utan problem teknik och estetik. Klackar och sulor är gjorda av material som lättviktsalluminium och titan, vilka gjuts i skulpturella former. Skonens silhuett markeras sedan av halva / ädelstenar och andra påkostade utsmyckningar. Högteknologi och banbrytande material utgör en modern skulptur med formen av en sandal, men där beröring och erfarenhet av skickliga italienska hantverkare fortfarande är synliga.

Vagga, Gungstolar

Dimdim

Vagga, Gungstolar Lisse Van Cauwenberge skapade den här av en snäll multifunktionell lösning som fungerar som en gungstol och också som vagga när två Dimdim-stolar är sammanfogade. Var och en av gungstolen består av trä med stålstöd och färdig i en valnötfanér. Två stolar kan monteras på varandra med hjälp av två dolda klämmor under sätet för att bilda en vagga.