Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sjukhus

Warm Transparency

Sjukhus Konventionellt brukar ett sjukhus vara ett utrymme som har dålig naturlig färg eller material på grund av konstgjord strukturmaterial för att förbättra funktionellt och effektiviteten. Därför känner patienterna att de skiljer sig från sitt dagliga liv. Man bör ta hänsyn till en behaglig miljö där patienter kan tillbringa och fria från stress. TSC-arkitekter tillhandahåller ett öppet, bekvämt utrymme genom att sätta ett L-format öppet takutrymme och de stora takfotarna med mycket trämaterial. Den varma transparensen i denna arkitektur förbinder människor och medicinska tjänster.

Bostadshus

Slabs House

Bostadshus Slab House var utformat för att sammansätta byggnadsmaterial, kombinera trä, betong och stål. Designen är samtidigt hypermodern men diskret. De stora fönstren är en omedelbar kontaktpunkt, men de är skyddade mot väder och gatuvy av betongplattor. Trädgårdar har mycket i fastigheten, både på markplan och på första våningen, vilket gör att beboarna kan känna sig kopplade till naturen när de interagerar med fastigheten, vilket skapar ett unikt flöde när man flyttar från ingången till vardagsområdena.

Hus

VH Green

Hus Huset är gröna i både plant och stereoskopiskt, vilket skapar en bra miljö för både invånare och staden. I den soliga asiatiska regionen är Breeze Soleil med denna grön ett mycket effektivt sätt att tänka på. Inte bara solskyddsfunktionen på sommaren utan också skydd av integritet, undvikande från gatoljud och kyleffekt genom automatisk bevattning.

Kyrka

Mary Help of Christian Church

Kyrka Med tanke på utvidgningen av det katolska samhället och ökningen av turist på Samui ön, Suratthani. Mary Hjälp av kristna kyrkans exteriör utformades i en kombinerad form av bönhänder, vinkelvingar och den Helige Andens strålar. Internt utrymme, säkerhet som i moders livmoder. Genom att använda det långa och smala ljusrummet och en stor lättviktsisolerad betongvinge som löper genom det tomma tomrummet för att skapa en skugga som fortsätter att förändras med tiden men ändå behåller den inre komforten. Minimera den symboliska dekorationen och användningen av naturligt material som ödmjukt sinnesfrid medan du ber.

Bostadshus

Abstract House

Bostadshus Residensen använder en modern estetik och behåller en central innergård, vilket väcker den traditionella kuwaitiska praxis i husbyggandet. Här får bostaden erkänna både förflutna och nutida, utan att kollidera. Vattenfunktionen vid huvuddörrens trapp sveper utåt, golv till takglas hjälper till att hålla utrymmen mer öppna, så att användarna kan gå mellan utsidan och insidan, förbi och nu, utan ansträngning.

Restaurang

Chuans Kitchen II

Restaurang Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings svarta lergods och brytade jordmaterial från metrokonstruktionen som mediet, är en experimentell restaurang som bygger på det moderna experimentet med traditionell folkkonst. Genom att bryta igenom gränsen för material och utforska den moderna formen av traditionell folkkonst, extraherade Infinity Mind de packningar som kastades efter avfyrning av Yingjings svarta lergods och använde dem som huvuddekorationselementet i Chuans Kitchen II.