Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotellfaciliteterna

Marn

Hotellfaciliteterna Med inspiration från festliga snacks i traditionell Tainan-kultur (en gammal stad i Taiwan full av kulturarv), genom att förvandla dem till en uppsättning hotellfaciliteter, betyder dessa serier med festliga snacks som alltid är kända för den lokala som & quot; Marn & quot ;, i kinesisk kultur; sköldpaddsformad riskaka som handtvål och tvålskål, mung bönakaka som toalettartiklar, tang yuan söt klimp som handkräm och ångad bulle & amp; Tainan brunt sockerbullekaka som tesats. Tainan kulturarv kan vara utbredd till hela världen eftersom hotellet är en trevlig plattform för att främja lokal kultur.

Laminerad Bambuspall

Kala

Laminerad Bambuspall Kala, en pall tillverkad i laminerat bambu med en infällbar mekanism i centralaxeln. Genom att ta oljepappersparaplystruktur som sin inspiration, laminerades bambusremsan värmebakad och klämfäste i träformen som böjde sig i form, vilket visade dess enkelhet och orientaliska charm. Intressant är elasticiteten hos den laminerade bambuskonstruktionen och den infällbara mekanismen i den centrala axeln, man kommer att hitta interaktion när man sitter på Kala avföring, den kommer att sjunka lätt och smidigt, och när man står upp från Kala avföring kommer den att stiga tillbaka till sin position .

Andeträningsspel

P Y Lung

Andeträningsspel Är en leksaksliknande enhetskonstruktion för alla åldrar så att alla kommer att ha nytta av regelbunden andningsträning för att förbättra lungkapaciteten genom att blåsa bollen för att passera genom spår med olika kontrollpunkter för att kontrollera inandning och utandning av luft. Spåren finns i olika moduler, flexibla och utbytbara. En magnetisk mekanismstruktur utformad i andningsbyggaren som ger justering för att passa andningsskador.

Möbelset

ChuangHua Tracery

Möbelset ChuangHua Tracerin passar för hemmadeko, kommersiellt utrymme, hotell eller studio som dess väsen är inspirerad av ChuangHua, det kinesiska fönstergallmönstret. Med hjälp av plåtbockningsteknologi och pulverlackbeläggning i livlig rödaktig färg med rent vitt som upplyste dess festliga utseende, vilket gör dem fria från den metalliska bilden av hårt, kallt och tungt. Estetiskt enkelt rent och snyggt i sin strukturella form utformad, när ljus passerar genom laserskärningsmaterialet, skuggan projiceras på den omgivande väggen och golvet som visar ett glimt av skönhet.

Pedagogiskt Lärande Leksak

GrowForest

Pedagogiskt Lärande Leksak Hjälp barn att förstå hållbara utvecklingsmål för livet på land, skydd, bevarande och restaurering av skogsbruk. Träd modellerar identiska med Taiwan inhemska träslag av akacia, rökelse cederträ, Tochigi, Taiwan gran, kamferträd och asiatisk gran. Varm touch av trästruktur, den unika doften av varje trädart och höjdterrängen för olika trädarter. En illustrerad berättelse hjälper till att djupt rota barn med begreppet skogsbevarande, lära skillnader mellan Taiwan trädarter, för att begreppet bevarande skogar med bildboken.

Bröllop Kapell

Cloud of Luster

Bröllop Kapell The Cloud of luster är ett bröllopskapell som ligger i en bröllopssal i Himeji stad, Japan. Designen försöker översätta den moderna bröllopsceremoninanden till fysiskt utrymme. Kapellet är helt vitt, en molnform innesluten nästan helt i krökt glas som öppnar det till den omgivande trädgården och vattenbassängen. Kolumnerna är toppade i hyperbolisk kapital som huvuden som smidigt förbinder dem till det minimalistiska taket. Kapellets socle på bassängsidan är en hyperbolisk kurva som gör att hela strukturen kan se ut som om den flyter på vattnet och betonar dess ljushet.