Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstfotografi

Talking Peppers

Konstfotografi Nus Nous-fotografier verkar representera mänskliga kroppar eller delar av dem, i verkligheten är det betraktaren som vill se dem. När vi observerar något, även en situation, observerar vi det känslomässigt och av denna anledning låter vi oss ofta luras. I Nus Nous-bilderna är det uppenbart hur elementet av ambivalens förvandlas till en subtil bearbetning av sinnet som tar oss bort från verkligheten för att leda oss in i en imaginär labyrint som består av förslag.

Mineralvatten På Glasflaska

Cedea

Mineralvatten På Glasflaska Cedea-vattendesignen är inspirerad av Ladin Dolomiterna och legenderna om det naturliga ljusfenomenet Enrosadira. Orsakad av sin unika mineral lyser Dolomiterna upp i en rödaktig, brinnande nyans vid soluppgång och solnedgång, vilket ger landskapet en magisk atmosfär. Genom att "likna den legendariska magiska rosornas trädgård" vill Cedea-förpackningen fånga just detta ögonblick. Resultatet är en glasflaska som får vattnet att blända och blossa till överraskande effekt. Färgerna på flaskan är tänkta att likna Dolomiternas speciella glöd som badar i mineralens rosaröda och himlens blå.

Flaggskeppet Tebutik

Toronto

Flaggskeppet Tebutik Kanadas mest trafikerade köpcentrum tar in en fräsch ny frukttebutiksdesign av Studio Yimu. Flaggskeppsbutiksprojektet var idealiskt för varumärkessyfte att bli den nya hotspoten i köpcentret. Inspirerad av det kanadensiska landskapet är den vackra silhuetten av Kanadas Blue Mountain präglad på väggbakgrunden i hela butiken. För att förverkliga konceptet handgjorda Studio Yimu en 275 cm x 180 cm x 150 cm kvarnskulptur som tillåter full interaktion med varje kund.

Naturkosmetikförpackningar

Olive Tree Luxury

Naturkosmetikförpackningar Den nya förpackningsdesignen för det tyska lyxiga naturliga kosmetikamärket berättar historien om att konstnärligt, som en dagbok, badar det i varma färger. Till synes kaotiskt vid första anblicken, vid närmare granskning kommunicerar förpackningen en stark enhet, ett budskap. Tack vare det nya designkonceptet utstrålar alla produkter naturlighet, stil, gammal läkande kunskap och modern praktisk.

Paviljong

Big Aplysia

Paviljong I stadsutvecklingsprocessen är det oundvikligt att samma byggda miljö uppstår. Traditionella byggnader kan också verka trista och distanserade. Utseendet av specialformad landskapsarkitektur mjukar upp relationen mellan människor i det arkitektoniska rummet, blir en plats för sightseeing och aktiverar vitaliteten.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Loungens tema är teknik som tjänar utställningsplatser. Teknologiska linjer på tak och väggar, utformade för att uttrycka tekniken för skor som visas i alla showrooms, importerar och tillverkar i fabriken som ligger bredvid byggnaden. Tak och väggar, som designade med fri form, medan du samlar idealiskt, använder du CAD-CAM-teknik. Barrisol som tillverkar i Frankrike, mdf-lackmöbler som tillverkar på europeisk sida av Istanbul, RGB Led-system som tillverkar i Asiens sida av Istanbul, utan mätning och repetition på det upphängda taket .