Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Designa ett rum, ta med säsongerna - Blommakalendern har en vasdesign med 12 olika blommor. Ljusa ditt liv varje månad med en säsongsblomma. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Smycken

Angels OR Demons

Smycken Vi bevittnar den ständiga striden mellan gott och ont, mörker och ljus, dag och natt, kaos och ordning, krig och fred, hjälte och skurk varje dag. Oavsett vår religion eller nationalitet har vi fått höra historien om våra ständiga kamrater: en ängel som sitter på vår högra axel och en demon till vänster, övertygar ängeln oss att göra gott och registrerar våra goda gärningar. Han djävulen övertygar oss att göra dåligt och föra register över våra dåliga gärningar. Ängeln är en metafor för vår "superego" och djävulen står för "Id" och den ständiga striden mellan samvete och medvetslös.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller är en samling sprit från olika delar av världen, associerad med flygresetema och en pilotresande som varumärkeskaraktär. Funktioner i varje sort av dryck exponeras genom många illustrationer, inskriptioner som liknar flygmärken och skisser som fungerar som cocktailrecept. Mångfacetterad design kompletteras med olika toner av färgad folie, olika lacker, mönster och prägling.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Kampanjkalendern på portalwebbplatsen, goo (http://www.goo.ne.jp) är en funktionell kalender med arket för varje månad som förvandlas till en ficka som låter dig behålla och hantera dina visitkort, anteckningar och kvitton . Temat är Red String för att visa bandet mellan goo och dess användare. Båda ändarna på fickan hålls faktiskt av röda sömmar som blir designens höjdpunkt. En kalender i en trevlig uttrycksfull form, det är helt rätt för 2014.

Teservis

Wavy

Teservis Inspirerat av travertinterrass i naturen är Wavy en tesats som ger dig en unik teupplevelse. De innovativa handtagen är utvecklade för att passa bekvämt i dina händer. Genom att häcka koppen med handflatorna kommer du att upptäcka att den utspelar sig som en näckros och leder dig till ett ögonblick av lugn.

Smycke

Poseidon

Smycke Smycken som jag designer uttrycker mina känslor. Det representerar mig som konstnär, designer och även som person. Utlösaren för att skapa Poseidon ställdes under de mörkaste timmarna i mitt liv när jag kände mig rädd, sårbar och i behov av skydd. Jag designade primärt den här kollektionen för att användas i självförsvar. Även om denna uppfattning har bleknat under hela detta projekt, finns det fortfarande. Poseidon (havsguden och "Earth-Shaker", av jordbävningar i grekisk mytologi) är min första officiella samling och riktar sig till starka kvinnor, tänkt att ge bäraren en känsla av kraft och förtroende.