Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Säkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Säkerhetsenhet hög materialkvalitet och enkel design gör denna säkerhet ansiktsigenkänningsenhet snygg, elegant och robust. Avancerad teknik inuti för att göra den till en av de snabbaste i världen och mycket exakt, ingen kan fuska sin algoritm. Vattentät produkt med en atmosfär ledde ljus på baksidan för att skapa en omgivande stämning även på det kallaste kontoret. Den kompakta storleken gör att den passar nästan överallt och formen gör att den kan placeras horisontellt eller vertikalt.

Utvecklande Möbler

dotdotdot.frame

Utvecklande Möbler Hemmen blir mindre, så de behöver lätta möbler som är mångsidiga. Dotdotdot.Frame är det första mobila, anpassningsbara möbelsystemet på marknaden. Ramen är effektiv och kompakt och kan fästas på väggen eller lutas mot den för enkel placering i hemmet. Och dess anpassningsbarhet kommer från de 96 hålen och ett expanderande utbud av tillbehör att fixa i dem. Använd ett eller anslut flera system tillsammans efter behov - det finns en oändlig kombination tillgänglig.

System För Återvinningsbart Avfall

Spider Bin

System För Återvinningsbart Avfall Spindelfack är en universell och ekonomisk lösning för sortering av återvinningsbara material. En grupp popup-fack skapas för hem, kontor eller utomhus. En artikel har två grunddelar: en ram och en väska. Den flyttas enkelt från en plats till en annan, bekväm att transportera och lagra, eftersom den kan vara platt när den inte används. Köpare beställer spindelfack på nätet där de kan välja storlek, antal spindelfack och väsketyp efter deras behov.

Kanelrulle Med Honung

Heaven Drop

Kanelrulle Med Honung Heaven Drop är en kanelrulle fylld med ren honung som används med te. Tanken var att kombinera två livsmedel som används separat och göra en helt ny produkt. Formgivarna inspirerades av kanelrullens struktur, de använde dess rullform som behållare för honung och för att packa kanelrullarna använde de bivax för att isolera och packa kanelrullar. Den har egyptiska figurer avbildade på ytan och det beror på att egyptierna är de första människorna som insåg vikten av kanel och använde honung som en skatt! Den här produkten kan vara en symbol på himlen i dina tekoppar.

Mat

Drink Beauty

Mat Drink Beauty är som en vacker juvel som du kan dricka! Vi gjorde en kombination av två föremål som användes separat med te: Rock godis och citronskivor. Denna design är helt ätbar. Genom att lägga till citronskivor i rock Candys struktur blir dess smak otroligt bättre och matvärdet ökar på grund av citronens vitaminer. Formgivarna ersatte helt enkelt de pinnar som stengodkristaller hölls mot med en skiva torkad citron. Drink Beauty är ett komplett exempel på modern värld som förenar skönhet och effektivitet.

Dryck

Firefly

Dryck Denna design är en ny cocktail med Chia, huvudtanken var att designa en cocktail som har flera smakfaser. Denna design kommer också med olika färger som kan ses under svart ljus vilket gör den lämplig för fester och klubbar. Chia kan absorbera och reservera all smak och färg så när man gör en cocktail med Firefly kan uppleva olika smaker steg för steg. Näringsvärdet för denna produkt är högre jämfört med andra cocktails och det beror på Chias höga näringsvärde och låga kalorier . Denna design är ett nytt kapitel i drycker och cocktails historia.