Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstuppskattning

The Kala Foundation

Konstuppskattning Det har länge funnits en global marknad för indiska målningar, men intresset för indisk konst har släpat efter i USA. För att skapa medvetenhet om olika stilar av indiska folkmålningar, har Kala Foundation etablerats som en ny plattform för att visa upp målningarna och göra dem mer tillgängliga för en internationell marknad. Grunden består av en webbplats, mobilapp, utställning med redaktionella böcker och produkter som hjälper till att överbrygga klyftan och koppla dessa målningar till en större publik.

Belysning

Mondrian

Belysning Upphängningslampan Mondrian når känslor genom färger, volymer och former. Namnet leder till dess inspiration, målaren Mondrian. Det är en upphängningslampa med rektangulär form i en horisontell axel byggd upp av flera lager färgad akryl. Lampan har fyra olika vyer som drar fördel av interaktionen och harmonin som skapas av de sex färgerna som används för denna komposition, där formen avbryts av en vit linje och ett gult lager. Mondrian avger ljus både uppåt och nedåt och skapar diffus, icke-invasiv belysning, justerad med en dimbar trådlös fjärrkontroll.

Hantelhandgripare

Dbgripper

Hantelhandgripare Detta är ett säkert och bra håll träningsredskap för alla åldrar. Mjuk beläggning på ytan som ger en silkeslen känsla. Tillverkad av 100 % återvinningsbart silikon med speciell materialformel som producerar 6 olika hårdhetsnivåer, med olika storlek och vikt, ger valfri greppkraftsträning. Handgriparen kan också passa på den rundade skåran på båda sidor av hantelstången och lägga till vikt till den för armmuskelträning upp till 60 typer av olika styrka kombinationer. De iögonfallande färgerna från ljus till mörk, indikerar styrkan och vikten från lätt till tung.

Vas

Canyon

Vas Den handgjorda blomvasen producerades av 400 bitar av precisionslaserskära plåt med olika tjocklekar, staplade lager för lager och svetsade bit för bit, vilket visar en konstnärlig skulptur av en blomstervas, presenterad i ett detaljerat mönster av kanjonen. Lager av staplande metall visar strukturen i kanjonsektionen, vilket också ökar scenarierna med olika omgivningar, vilket skapar oregelbundet förändrade naturliga textureffekter.

Stol

Stool Glavy Roda

Stol Pall Glavy Roda förkroppsligar de egenskaper som är inneboende hos familjens överhuvud: integritet, organisation och självdisciplin. Rätta vinklar, cirkel- och rektangelformer i kombination med ornamentelement stödjer kopplingen mellan dåtid och nutid, vilket gör stolen till ett tidlöst objekt. Stolen är gjord av trä med användning av miljövänliga beläggningar och kan målas i valfri färg. Pall Glavy Roda passar naturligt in i alla interiörer på ett kontor, hotell eller privata hem.

Priset

Nagrada

Priset Denna design är realiserad för att bidra till normalisering av livet under självisolering och för att skapa en speciell utmärkelse för vinnarna av onlineturneringar. Prisets design representerar förvandlingen av en bonde till en drottning, som ett erkännande av spelarens framsteg i schack. Priset består av två platta figurer, drottningen och bonden, som sätts in i varandra på grund av smala slitsar som bildar en enda kopp. Prisdesignen är hållbar tack vare rostfritt stål och är bekväm att transportera till vinnaren via post.