Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Magnesiumförpackning

Kailani

Magnesiumförpackning Arome Agencys verk på den grafiska identiteten och den konstnärliga linjen för Kailani-förpackningar är baserade på minimal och ren design. Denna minimalism är i linje med produkten som bara har en ingrediens, magnesium. Den valda typografin är stark och typad. Det kännetecknar både styrkan hos mineralmagnesium och produktens styrka, vilket återställer vitalitet och energi för konsumenterna.

En Flaska Vin

Gabriel Meffre

En Flaska Vin Aroma skapar den grafiska identiteten för samlarens skål Gabriel Meffre som firar 80 år. Vi arbetade med en karakteristisk design från tidens 30-tal, symboliserad grafiskt av en kvinna med ett glas vin. Färgplåtarna som används accenteras av prägling och het foliestansning för att accentuera samlarens sida av kollektionen.

Livsmedelsförpackningar

Chips BCBG

Livsmedelsförpackningar Utmaningen för att förverkliga chipförpackningar av märket BCBG bestod i att genomföra en serie förpackningar i tillräcklig utsträckning med märkets universum. Förpackningarna måste vara både minimalistiska och moderna, samtidigt som de hade denna artisanala touch av chips och den trevliga och sympatiska sidan som ger karaktärerna med pennan. Aperitiven är ett gemytligt ögonblick som måste känna på förpackningen.

Trappa

U Step

Trappa U trappuppgång bildas genom att låsa upp två U-formade fyrkantiga lådprofilstycken med olika dimensioner. På detta sätt blir trappan självbärande under förutsättning att dimensionerna inte överskrider en tröskel. I förväg förberedelse av dessa bitar ger montering bekvämlighet. Förpackning och transport av dessa raka stycken är också mycket förenklade.

Trappa

UVine

Trappa UV-spiraltrappa bildas genom att låsa U- och V-formade lådprofiler på ett växelvis sätt. På detta sätt blir trappan självbärande eftersom den inte behöver en mittstång eller perimeterstöd. Genom sin modulära och mångsidiga struktur ger designen lätthet genom tillverkning, förpackning, transport och installation.

Omklädningsrum

Sopron Basket

Omklädningsrum Sopron Basket är ett professionellt damfotbollslag baserat i Sopron, Ungern. Eftersom de är ett av de mest framgångsrika ungerska lagen med 12 nationella mästerskapstävlingar och uppnår en andra plats i Euroleague, beslutade klubbledningen att investera i ett nytt omklädningsrumskomplex för att ha en ganska prestigefylld anläggning för klubbens namn, som passar spelarens behov bättre, motivera dem och främja deras enhet.