Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentlig Utomhus Trädgård Stol

Para

Offentlig Utomhus Trädgård Stol Para är en uppsättning offentliga utomhusstolar utformade för att ge återhållsam flexibilitet i utomhusinställningarna. En uppsättning stolar som har en unik symmetrisk form och helt avviker från den inneboende visuella balansen i konventionell stoldesign. Denna uppsättning utomhusstolar är inspirerad av enkel gungform och är djärv, modern och välkomnar interaktion. Båda med en tung vägd botten stöder Para A 360-rotation runt basen, och Para B stöder dubbelriktad vändning.

Bordet

Grid

Bordet The Grid är ett bord utformat från ett rutnät som inspirerats av traditionell kinesisk arkitektur, där en typ av träkonstruktion som kallas Dougong (Dou Gong) används i olika delar av en byggnad. Genom att använda traditionell sammankopplad träkonstruktion är montering av bordet också processen att lära sig om strukturen och uppleva historia. Stödkonstruktionen (Dou Gong) är gjord av modulära delar som lätt kan demonteras i behov av förvaring.

Möbler Serie

Sama

Möbler Serie Sama är en äkta möbelserie som ger funktionalitet, känslomässig upplevelse och unikhet genom sina minimala, praktiska former och starka visuella effekt. Den kulturella inspiration som hämtats från poesin av virvlande dräkter som bärs i Sama-ceremonier tolkas om i sin design genom en lek av konisk geometri och metallbockningstekniker. Seriens skulpturella hållning kombineras med enkelhet i material, former och produktionstekniker för att erbjuda funktionell & amp; estetiska fördelar. Resultatet är en modern möbelserie som ger en distinkt touch till bostadsutrymmen.

Smart Kökskvarn

FinaMill

Smart Kökskvarn FinaMill är en kraftfull kökskvarn med utbytbara och påfyllningsbara kryddbultar. FinaMill är det enkla sättet att höja matlagningen med den djärva smaken av nymalda kryddor. Fyll bara på återanvändbara skida med torkade kryddor eller örter, snäpp en skida på plats och mala den exakta mängden krydda du behöver med ett knapptryck. Byt ut kryddbultar med bara några få klick och fortsätt laga. Det är en kvarn för alla dina kryddor.

Kökstillbehör

KITCHEN TRAIN

Kökstillbehör Att använda olika stilar av kökinstrument skapar en orolig matlagningsmiljö utöver visuell irritation. Jag försökte göra en enhetlig uppsättning av dessa populära kökstillbehör som vanligtvis används i alla hus. Denna design var rent inspirerad av kreativitet. "United form" och ett "Trevligt utseende" är två av dess egenskaper. Dessutom kommer det att välkomnas av marknaden på grund av dess innovativa utseende. Detta kommer att vara en möjlighet för tillverkaren och kunden att 6 redskap köps i ett paket.

Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 2 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Dess design omfortolkar bekanta hemdatorelement för att ge en användarvänlig look för landsbygdsmedborgare runt Thailands gräns. Röst och bild på skärmen guide första gången användare steg för steg genom processen. Den dubbla färgtonen på fingeravtryckssidan indikerar tydligt skanningszoner. MBAS 2 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språk och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.