Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glasvas

Jungle

Glasvas Inspirerat av naturen är förutsättningen för Jungle-glasskollektionen att skapa föremål som får sitt värde av kvalitet, design och material. Enkla former speglar mediets lugn, samtidigt som de är viktlösa och starka samtidigt. Vaser är munblåsta och formade för hand, signerade och numrerade. Rytmen i glasframställningsprocessen säkerställer att varje objekt i Jungle Collection har ett unikt färgspel som efterliknar vågornas rörelse.

Vas

Rainforest

Vas Rainforest-vaserna är en blandning av 3D-designade former och traditionell skandinavisk ångstiftteknik. De handformade bitarna har extremt tjockt glas med viktlöst flytande färgstänk. Den studiogjorda kollektionen är inspirerad av naturens kontraster och hur den skapar harmoni.

Belysning

Thorn

Belysning Han trodde att det är möjligt att växa och differentiera organiska former i naturen utan att störa deras struktur och uttryck genom tillfälligheter, och att människor har en instinktiv affinitet för naturliga former, sa Yılmaz Dogan att medan han utformade Thorn ville han reflektera tillväxt med former som emulera naturen utan någon dimensionsbegränsning i belysningen. Thorn, som är en inspirationskälla för en naturlig gren av Thorn; växer i en slumpmässig struktur och bildar naturliga, uppfyller olika behov och har ingen storleksgräns som en bra belysningsdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, som började med idén att olika industrimaterial kunde användas tillsammans på ett bordsbricka, sa att han utformade en flexibilitet i skrivbordet att du kan göra ändringar för att anpassa dig till olika trender när som helst. Med sin helt brytbara design är Patchwork en dynamisk design som enkelt kan anpassas till olika utrymmen som matsal och mötesbord.

Soffbord

Ripple

Soffbord De mittersta tabellerna som vanligtvis äger rum i mitten av utrymmena och orsakar svårigheter med tillvägagångsproblemen. Av denna anledning används servicetabellerna för att öppna detta gap. För att lösa detta problem har Yılmaz Dogan kombinerat två funktioner i designen av Ripple och utvecklat en dynamisk produktdesign som kan vara både ett mittstativ och ett servicebord, som reser med en asymmetrisk arm och rör sig i fjärran. Denna dynamiska rörelse sammanföll med Ripples flytande designlinjer som speglar från naturen med variationen i en droppe och de vågor som bildas av denna droppe.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fylld med naturligt ljus från stora fönster i hallen, också i stugorna. Dess dimensioner ger en enastående känsla av utrymme för en båt i denna storlek. I hela interiören är färgpaletten varm och naturlig, med valet av jämviktskompositioner av färger och material, vilket gör miljöerna i moderna och bekväma områden, följt av de internationella trenderna inom inredning.