Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffeset

Riposo

Kaffeset Utformningen av denna tjänst inspirerades av två skolor i början av 1900-talet, den tyska Bauhaus och den ryska avantgarden. Strikt rak geometri och väl genomtänkt funktionalitet motsvarar fullständigt andan i manifestationerna från dessa tider: "vad som är bekvämt är vackert". Samtidigt efter moderna trender kombinerar designern två kontrastmaterial i detta projekt. Klassiskt vitt mjölkporslin kompletteras med ljusa lock i kork. Designens funktionalitet stöds av enkla, praktiska handtag och formens övergripande användbarhet.

Möbler Plus Fläkt

Brise Table

Möbler Plus Fläkt Brise Table är utformad med en känsla av ansvar för klimatförändringar och en önskan att använda fläktar snarare än luftkonditioneringsapparater. I stället för att blåsa kraftig vind, koncentrerar den sig på att känna sig sval genom att cirkulera luften även efter att ha släppt ner luftkonditioneringsapparaten. Med Brise Table kan användarna få lite vind och använda som sidobord på samma gång. Dessutom genomsyrar det miljön väl och gör utrymmet vackrare.

Soffbord

Cube

Soffbord Designen inspirerades av de geometriska skulpturerna av Golden Ratio och Mangiarotti. Formen är interaktiv och erbjuder användaren olika kombinationer. Konstruktionen består av fyra soffbord i olika storlekar och en pouf som är uppradad runt kubformen, som är ett belysningselement. Elementen i designen är multifunktionella för att tillgodose användarens behov. Produkten tillverkas med Corian-material och plywood.

Pall

Ydin

Pall Ydin-pall kan monteras själv, utan att använda specialverktyg tack vare ett enkelt låssystem. De fyra identiska fötterna placeras i ingen särskild ordning och betongstolen, som fungerar som nyckelstenen, håller allt på plats. Fötter tillverkas med skrot från trappstillverkare, lättbearbetade med traditionella träbearbetningstekniker och slutligen oljade. Sitsen är helt enkelt gjuten i en hållbar fiberförstärkt UHP-betong. Endast fem dissocierbara delar som ska vara plattpackade och redo att skickas till slutkunder är ytterligare ett hållbarhetsargument.

Kyld Ostvagn

Coq

Kyld Ostvagn Patrick Sarran skapade Coq-ostvagnen under 2012. Det konstiga med detta rullande föremål väcker diners nyfikenhet, men gör inga misstag, detta är främst ett fungerande verktyg. Detta uppnås med hjälp av en stiliserad lackerad bokstruktur toppad av en cylindrisk rödlackerad cloche som kan hängas vid sidan för att avslöja ett sortiment av mogna ostar. Med hjälp av handtaget för att flytta vagnen, öppna lådan, skjuta ut brädet för att skapa ett utrymme för plattan, rotera denna skiva för att skära delar av ost, kan servitören utveckla processen till en liten bit av performancekonst.

Kyld Ökenvagn

Sweet Kit

Kyld Ökenvagn Denna mobila utställning för servering av desserter på restauranger skapades 2016 och är den senaste delen i K-sortimentet. Sweet-Kit-designen uppfyller kravet på elegans, manövrerbarhet, volym och transparens. Öppningsmekanismen är baserad på en ring som roterar runt en akrylglasskiva. Två gjutna bokringar är rotationsspåren, liksom de är handtagen för att öppna bildskåpet och för att flytta vagnen runt restaurangen. Dessa integrerade funktioner hjälper till att ställa in scenen för service och markera de visade produkterna.