Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Uppgiftsljus

Linear

Uppgiftsljus Linjeljusets rörbockningsteknik används i stor utsträckning för tillverkning av fordonsdelar. Vätskevinkellinjen realiseras genom precisionskontroll av den taiwanesiska tillverkaren, och har således minimimaterialet för att konstruera Linear Light lätt, stark och bärbar; perfekt för att lysa upp varje modern interiör. Den tillämpar flimmerfria LED-chip för beröringsdämpning, med minnesfunktion som slås på vid den tidigare inställda volymen. Linear Task är utformad för att enkelt kunna monteras av användaren, sammansatt av giftfritt material och levereras med platt förpackning; gör sitt bästa för att minska miljöpåverkan.

Arbetsyta

Dava

Arbetsyta Dava är utvecklad för öppna lokaler, skolor och universitet där tyst och koncentrerad arbetsfas är viktigt. Modulerna minskar akustiska och visuella störningar. Tack vare sin triangulära form är möblerna rymdeffektiva och möjliggör olika arrangemang. Materialen i Dava är WPC och ullfilt, som båda är biologiskt nedbrytbara. Ett plug-in-system fixerar de två väggarna på bordsskivan och understryker enkelhet i produktion och hantering.

Smarta Möbler

Fluid Cube and Snake

Smarta Möbler Hello Wood skapade en rad utemöbler med smarta funktioner för samhällsutrymmen. Genom att förenkla genren av offentliga möbler designade de visuellt engagerande och funktionella installationer, med ett belysningssystem och USB-uttag, vilket krävde integration av solpaneler och batterier. Ormen är en modulär struktur; dess element är variabla för att passa den givna webbplatsen. Fluid Cube är en fast enhet med en glastopp med solceller. Studion tror att syftet med design är att förvandla artiklar i vardagsbruk till älskvärda föremål.

Matbord

Augusta

Matbord Augusta tolkar det klassiska matbordet igen. Som representerar generationerna före oss verkar designen växa från en osynlig rot. Bordsbenen är inriktade på denna gemensamma kärna och når upp för att hålla den bokmatchade bordsskivan. Massivt europeiskt valnötträ valdes för sin betydelse av visdom och tillväxt. Trä som vanligtvis kasseras av möbeltillverkare används för sina utmaningar att arbeta med. Knutarna, sprickorna, vinden skakar och de unika virvlarna berättar historien om trädets liv. Det unika med trä gör att denna berättelse kan leva vidare i ett stycke familjemedlemmar.

Högtalare

Sperso

Högtalare Sperso kommer från två ord från Sperm och Sound. Den speciella formen på den glasartade bubblan och högtalaren i sin grop på huvudet hänvisar till känslan av manlighet och djupt penetrering av ljud runt miljön precis som eld av en manlig spermier i kvinnlig ägg under parning. Målet är att producera hög effekt och ljud av hög kvalitet runt miljön. Det trådlösa systemet gör det möjligt för användaren att ansluta sin mobiltelefon, bärbara dator, surfplattor och andra enheter till högtalaren via Bluetooth. Denna takhögtalare kan användas speciellt i vardagsrum, sovrum och TV-rum.

Pall

Ane

Pall Ane-pallen har solida träskivor av virke som verkar flyta harmoniskt men ändå oberoende av träbenen ovanför stålramen. Designern säger att sätet, handgjorda i certifierat miljövänligt virke, bildas genom den unika användningen av flera bitar av en form av trä som är placerade och skärade på ett dynamiskt sätt. När du sitter på avföringen är den lilla stigningen i vinkel mot ryggen och avrullningsvinklarna på sidorna färdig på ett sätt som ger ett naturligt och bekvämt sittläge. Ane-pallen har precis rätt komplexitet för att skapa en elegant finish.