Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utvecklande Möbler

dotdotdot.frame

Utvecklande Möbler Hemmen blir mindre, så de behöver lätta möbler som är mångsidiga. Dotdotdot.Frame är det första mobila, anpassningsbara möbelsystemet på marknaden. Ramen är effektiv och kompakt och kan fästas på väggen eller lutas mot den för enkel placering i hemmet. Och dess anpassningsbarhet kommer från de 96 hålen och ett expanderande utbud av tillbehör att fixa i dem. Använd ett eller anslut flera system tillsammans efter behov - det finns en oändlig kombination tillgänglig.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid varit en av de viktigaste inspirationskällorna för designers. Idén kom till designerns tankar genom att titta på rymden och bilden av Milk Way Galaxy.Den viktigaste aspekten i denna design var att skapa en unik form. Många mönster som finns på marknaden fokuserar på att göra den mest tydliga isen, men i den presenterade designen fokuserade designarna avsiktligt på de former som är gjorda av mineralerna medan vattnet förvandlas till is, för att bli mer tydliga formgivarna förvandlade en naturlig defekt till en vacker effekt. Denna design skapar en spiralformad sfärisk form.

Transformerande Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerande Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark är en mångsidig, strömlinjeformad cykelparkeringsanläggning för två cyklar som passar på några minuter för att möjliggöra snabb förbättring av cykelparkeringsanläggningar i urbana områden utan att lägga till röran i gatuscenen. Utrustningen hjälper till att minska cykelstölden och kan installeras på även de smalaste gatorna och släpper nytt värde från befintlig infrastruktur. Tillverkad av rostfritt stål kan utrustningen RAL-färgmatchas och märkes för lokala myndigheter eller sponsorer. Det kan också användas för att identifiera cykelvägar. Den kan konfigureras så att den passar alla storlekar och kolumner.

Trappa

U Step

Trappa U trappuppgång bildas genom att låsa upp två U-formade fyrkantiga lådprofilstycken med olika dimensioner. På detta sätt blir trappan självbärande under förutsättning att dimensionerna inte överskrider en tröskel. I förväg förberedelse av dessa bitar ger montering bekvämlighet. Förpackning och transport av dessa raka stycken är också mycket förenklade.

Trappa

UVine

Trappa UV-spiraltrappa bildas genom att låsa U- och V-formade lådprofiler på ett växelvis sätt. På detta sätt blir trappan självbärande eftersom den inte behöver en mittstång eller perimeterstöd. Genom sin modulära och mångsidiga struktur ger designen lätthet genom tillverkning, förpackning, transport och installation.

Trä E-Cykel

wooden ebike

Trä E-Cykel Berlinsföretaget Aceteam skapade den första trä-e-cykeln, uppgiften var att bygga den på ett miljövänligt sätt. Sökandet efter en kompetent samarbetspartner lyckades med fakulteten för trävetenskap och teknik vid Eberswalde universitet för hållbar utveckling. Idén om Matthias Broda blev verklighet och kombinerade CNC-teknik och kunskapen om trämaterial, trä-E-Bike föddes.