Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity rymdramsljuset använder RBFullers princip om "Mindre för mer" för att producera en ljusarmatur med endast dess ljuskälla och elektriska ledningar. Draghållfasthet blir det strukturella sättet som både arbetar ömsesidigt i komprimering och spänning för att producera ett till synes diskontinuerligt ljusfält som endast definieras av dess strukturella logik. Dess skalbarhet och produktionsekonomi talar till en vara med oändlig konfiguration vars lysande form graciöst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekräftar vår epokens paradigm: Att uppnå mer medan man använder mindre.

Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Matbord

Chromosome X

Matbord Ett matbord utformat för att ge plats för åtta personer, som samverkar i pilarrangemang. Överst är ett abstrakt X, gjord av två olika stycken som accentueras av en djup linje, medan samma abstrakta X återspeglas på golvet med basstrukturen. Den vita strukturen är gjord av tre olika delar för enkel montering och transport. Dessutom valdes kontrasten av teakfiner i toppen och vit för basen för att lätta ned den undre delen vilket gav mer betoning på den oregelbundet formade toppen, vilket sålunda ger ett antydande för olika interaktion mellan användarna.

Avtagbar Enhet För Utbildning

Unite 401

Avtagbar Enhet För Utbildning Unite 401: The perfect duo for Education. Låt oss prata om teamarbete. Med en otroligt mångsidig 2-i-1-design är Unite 401 den perfekta studentenheten för samarbetsinlärningsmiljöer. Kombinationen av en surfplatta och en bärbar dator levererar den mest kraftfulla mobila lösningen för utbildning, med hjälp av mgseries säker design till det smartaste priset.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampan var ursprungligen designad för ett barnklädmärke. Inspirationen kommer från kapselleksaker som barn får från automater som vanligtvis finns på butiksfronter. När man tittar upp på lampan kan man se ett gäng färgglada kapselleksaker, varje bärande önskan och glädje som väcker ens ungdomliga själ. Antalet kapslar kan justeras och innehållet bytas ut som du vill. Från vardagliga trivia till speciella dekorationer blir varje objekt du lägger i kapslarna en egen unik berättelse och kristalliserar därmed ditt liv och sinnestillstånd vid en viss tidpunkt.

Matta

Folded Tones

Matta Mattor är naturligtvis platta, målet var att utmana detta enkla faktum. Illusionen om tredimensionellitet uppnås med bara tre färger. Mångfalden av toner och djupet på mattan beror på bredden och densiteten på ränderna snarare än en stor färgpalett som kan burkas med ett visst utrymme, vilket möjliggör flexibel användning. Uppifrån eller långt borta liknar mattan ett vikt ark. Men medan du sitter eller ligger på det, kanske illusionen av vikarna inte är märkbar. Detta leder till användning av enkla repetitiva linjer som kan avnjutas som ett abstrakt mönster på nära håll.