Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärkesidentitet

Pride

Varumärkesidentitet För att skapa designen av märket Pride använde teamet studien av målgruppen på flera sätt. När teamet utformade logotypen och företagets identitet tog det hänsyn till reglerna för psyko-geometri - geometriska formernas påverkan på vissa psyko-typer av människor och deras val. Dessutom borde designen ha orsakat vissa känslor bland publiken. För att uppnå önskat resultat använde teamet reglerna för färgeffekten på en person. i allmänhet har resultatet påverkat utformningen av företagets alla produkter.

Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Badrum Showroom

Agape

Badrum Showroom För att skilja från vanligt utställningsutrymme, definierar vi detta utrymme som en bakgrund som kan accentuera varornas skönhet. Genom denna definition vill vi skapa ett tidssteg som varan kan skina sig spontant. Vi skapar också en tidsaxel för att visa varje produkt som visade i detta utrymme gjordes från olika tidpunkter.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Detta projekt är designat för människor som vill dekorera sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, även om de aldrig har besökt Moulin Rouge i Paris. Huvudsyftet är att erbjuda en förbättrad digital upplevelse och alla designfaktorer är att visualisera stämningen i Moulin Rouge. Konsumenter kan anpassa designförinställningar och ikoner på sina favoriter med ett enkelt tryck på skärmen.

Internationell Skola

Gearing

Internationell Skola Den konceptuella cirkelformen av International School of Debrecen symboliserar skydd, enhet och gemenskap. De olika funktionerna verkar som anslutna kugghjul, paviljonger på en sträng anordnad på en båge. Fragmenteringen av rymden skapar en mängd olika gemenskapsområden mellan klassrummen. Den nya rymdupplevelsen och den ständiga närvaron av naturen hjälper eleverna i kreativt tänkande och manifestera sina idéer. Vägarna som leder till offentliga utbildningsträdgårdar och skogen kompletterar cirkelbegreppet och skapar en spännande övergång mellan den byggda och naturliga miljön.

Privat Bostad

House L019

Privat Bostad I hela huset användes det ett enkelt men sofistikerat material- och färgkoncept. Vita väggar, trägolv och lokal kalksten för badrum och skorstenar. Den exakt utformade detaljeringen skapar en atmosfär av känslig lyx. Exakt sammansatta utsikter bestämmer det fritt flytande L-formade boområdet.