Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smyckekollektion

Biroi

Smyckekollektion Biroi är en 3D-printad smyckesserie som är inspirerad av den legendariska himlens Fenix, som kastar sig in i lågorna och återföds ur sin egen aska. Dynamiska linjer som bildar strukturen och Voronoi-mönstret spridda på ytan symboliserar fenixen som återupplivas från de brinnande lågorna och flyger mot himlen. Mönster ändrar storlek för att flyta över ytan vilket ger en känsla av dynamik till strukturen. Designen, som i sig visar upp en skulpturliknande närvaro, ger bäraren modet att ta ett steg framåt genom att dra fram deras unika.

Konst

Supplement of Original

Konst Vita ådror i flodstenar leder till slumpmässiga mönster på ytorna. Valet av vissa flodstenar och deras arrangemang förvandlar dessa mönster till symboler, i form av latinska bokstäver. Så skapas ord och meningar när stenar står på rätt plats bredvid varandra. Språk och kommunikation uppstår och deras tecken blir ett komplement till det som redan finns.

Visuell Identitet

Imagine

Visuell Identitet Målet var att använda former, färger och designteknik inspirerad av yogaställningar. Elegant design av interiören och centrum, erbjuder besökarna en fridfull upplevelse att förnya sin energi. Därför följde logotypdesignen, onlinemedia, grafiska element och förpackningar det gyllene snittet för att ha en perfekt visuell identitet som förväntat för att hjälpa besökarna av centret att få en fantastisk upplevelse av kommunikation genom konst och design av centret. Designern förkroppsligade upplevelsen av meditation och yoga designen.

Klädhängare

Linap

Klädhängare Denna eleganta klädhängare ger lösningar på några av de största problemen - svårigheten att sätta in kläder med en smal krage, svårigheten att hänga upp underkläder och hållbarhet. Inspirationen till designen kom från gemet som är kontinuerligt och hållbart och den slutliga formningen och valet av material berodde på lösningarna på dessa problem. Resultatet är en fantastisk produkt som underlättar slutanvändarens vardag och även ett snyggt tillbehör i en boutiquebutik.

Bostäder

House of Tubes

Bostäder Projektet är en sammanslagning av två byggnader, en övergiven från 70-talet med byggnaden från den nuvarande eran och det element som designades för att förena dem är poolen. Det är ett projekt som har två huvudsakliga användningsområden, den första som bostad för en familj på 5 medlemmar, den andra som ett konstmuseum, med breda ytor och höga väggar för att ta emot mer än 300 personer. Designen kopierar den bakre bergsformen, stadens ikoniska berg. Endast 3 ytskikt med ljusa toner används i projektet för att få utrymmena att skina genom det naturliga ljuset som projiceras på väggar, golv och tak.

Soffbord

Sankao

Soffbord Sankao soffbord, "tre ansikten" på japanska, är en elegant möbel menad att bli en viktig karaktär i alla moderna vardagsrumsutrymmen. Sankao bygger på ett evolutionärt koncept, som växer och utvecklas som en levande varelse. Materialvalet kunde bara vara massivt trä från hållbara plantager. Sankao soffbord kombinerar på samma sätt högsta tillverkningsteknologi med traditionellt hantverk, vilket gör varje del unik. Sankao finns i olika massiva träslag såsom Iroko, ek eller ask.