Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Dancing Pearls

Ring De dansande pärlorna bland havets brusande vågor, det är resultatet av inspiration från havet och pärlorna och det är en 3D-modellring. Denna ring är designad med en kombination av guld och färgglada pärlor med en speciell struktur för att genomföra pärlornas rörelse mellan havets brusande vågor. Rördiametern har valts i en bra storlek vilket gör designen tillräckligt robust för att göra modellen tillverkbar.

Projektnamn : Dancing Pearls, Designers namn : Asal Najafi, Kundens namn : Asal Najafi Sweden.

Dancing Pearls Ring

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.