Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konst

Metamorphosis

Konst Webbplatsen ligger i Keihin Industrial region i utkanten av Tokyo. Rök som böljer konsekvent från skorstenar från tunga industrifabriker kan avbilda en negativ bild som föroreningar och materialism. Men fotografierna har fokuserat på de olika aspekterna av fabrikerna som visar sin funktionella skönhet. Under dagen skapar rör och strukturer geometriska mönster med linjer och strukturer och skala på väderbitna anläggningar skapar en luft av värdighet. På natten byter anläggningarna till en mystisk kosmisk fästning som sci-fi-filmer på 80-talet.

Projektnamn : Metamorphosis, Designers namn : Atsushi Maeda, Kundens namn : Atsushi Maeda Photography.

Metamorphosis Konst

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.