Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.

Förpackningskoncept

Faberlic Supplements

Förpackningskoncept I den moderna världen utsätts människor ständigt för de aggressiva effekterna av yttre negativa faktorer. Dålig ekologi, livets livliga rytm i megalopol eller spänningar leder till ökade belastningar på kroppen. För att normalisera och förbättra kroppens funktionella tillstånd används tillskott. Huvudmetaforen för detta projekt har blivit diagrammet för att förbättra en människas välbefinnande med användning av kosttillskott. Dessutom upprepar det huvudsakliga grafiska elementet formen på bokstaven F - den första bokstaven i varumärket.

Konst

Metamorphosis

Konst Webbplatsen ligger i Keihin Industrial region i utkanten av Tokyo. Rök som böljer konsekvent från skorstenar från tunga industrifabriker kan avbilda en negativ bild som föroreningar och materialism. Men fotografierna har fokuserat på de olika aspekterna av fabrikerna som visar sin funktionella skönhet. Under dagen skapar rör och strukturer geometriska mönster med linjer och strukturer och skala på väderbitna anläggningar skapar en luft av värdighet. På natten byter anläggningarna till en mystisk kosmisk fästning som sci-fi-filmer på 80-talet.

Utställningsaffisch

Optics and Chromatics

Utställningsaffisch Titeln Optics and Chromatic hänvisar till debatten mellan Goethe och Newton om färgens natur. Denna debatt representeras av kollisionen mellan de två bokstavskompositionerna: en beräknas, geometrisk, med skarpa konturer, den andra förlitar sig på det impressionistiska spelet av färgglada skuggor. År 2014 fungerade denna design som omslag för Pantone Plus Series Artist Covers.

Underhållning

Free Estonian

Underhållning I detta unika konstverk använde Olga Raag estniska tidningar från det år då bilen ursprungligen tillverkades 1973. De gula tidningarna på Nationalbiblioteket fotograferades, städades, justerades och redigerades för att användas i projektet. Det slutliga resultatet trycktes på specialmaterial som använts på bilar, som varar i 12 år, och det tog 24 timmar att applicera. Free Estonian är en bil som väcker uppmärksamhet och omger människor med positiv energi och nostalgiska barndomskänslor. Det bjuder på nyfikenhet och engagemang från alla.

Torrförpackning

SARISTI

Torrförpackning Designen är en cylindrisk behållare med livfulla färger. Innovativ och upplysande användning av färger och former skapar en harmonisk design som speglar SARISTIs örtinfusioner. Det som skiljer vår design är vår förmåga att ge en modern twist till torrt förpackning. Djuren som används i förpackningen representerar känslor och förhållanden som människor ofta upplever. Till exempel representerar Flamingofåglarna kärlek, Pandabjörnen representerar avkoppling.