Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box Uppgiften var att designa och producera en actionfigur till en Nike-sko. Eftersom den här skon kombinerar en vit ormskinnsdesign med ljusgröna inslag, var det tydligt att actionfiguren skulle vara en förvrängd. Designers skissade och optimerade figuren på mycket kort tid som en actionfigur i stil med de välkända actionhjältarna. Sedan designade de en liten serie med en berättelse och tog fram denna figur i 3D-utskrift med högkvalitativa förpackningar.

Kampanj- Och Säljstöd

Target

Kampanj- Och Säljstöd Under 2020 lanserar Brainartist en crossmedial kampanj för kunden Steitz Secura för att skaffa nya kunder: med ett mycket individualiserat budskap som en riktad affischkampanj så nära potentiella kunders portar som möjligt och ett individualiserat utskick med den matchande skon från nuvarande samling. Mottagaren får den matchande motparten när han eller hon bokar ett möte med säljkåren. Syftet med kampanjen var att iscensätta Steitz Secura och det "matchande" företaget som ett perfekt par. Brainartist utvecklade hela den mycket framgångsrika kampanjen.

Evenemangsmarknadsföringsmaterial

Artificial Intelligence In Design

Evenemangsmarknadsföringsmaterial Den grafiska designen ger en visuell representation av hur artificiell intelligens kan bli en allierad för designers inom en snar framtid. Den ger insikter om hur AI kan hjälpa till att anpassa upplevelsen för konsumenten och hur kreativitet sitter i trådkorset för konst, vetenskap, ingenjörskonst och design. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference är ett 3-dagarsevenemang i San Francisco, Kalifornien i november. Varje dag är det en designworkshop, samtal från olika talare.

Visuell Kommunikation

Finding Your Focus

Visuell Kommunikation Designern strävar efter att visa ett visuellt koncept som visar ett konceptuellt och typografiskt system. Kompositionen består alltså av ett specifikt ordförråd, noggranna mått och centrala specifikationer som designern har tagit i beaktande. Designern har också strävat efter att skapa en tydlig typografisk hierarki för att fastställa och flytta den ordning i vilken publiken får information från designen.

Varumärke

Cut and Paste

Varumärke Denna projektverktygslåda, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, tar upp ett ämne som kan påverka alla inom designbranschen och ändå är visuellt plagiat ett ämne som sällan diskuteras. Detta kan bero på tvetydigheten mellan att ta referens från en bild och kopiera från den. Därför, vad detta projekt föreslår är att skapa medvetenhet om gråzonerna kring visuellt plagiat och placera detta i spetsen för samtal kring kreativitet.

Varumärke

Peace and Presence Wellbeing

Varumärke Peace and Presence Well-being är ett Storbritannien baserat, holistiskt terapiföretag som tillhandahåller tjänster som zonterapi, holistisk massage och reiki för att föryngra kroppen, sinnet och själen. Det visuella språket för varumärket P&PW grundar sig på denna önskan att åberopa ett fridfullt, lugnande och avkopplande tillstånd inspirerat av nostalgiska barndomsminnen av naturen, specifikt från floran och faunan som finns i flodstränder och skogslandskap. Färgpaletten hämtar inspiration från georgiska vattendrag i både deras ursprungliga och oxiderade tillstånd, vilket återigen utnyttjar nostalgi från svunna tider.