Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Olivoljeförpackningar

Ionia

Olivoljeförpackningar Eftersom de gamla grekerna brukade måla och designa varje olivoljaamfora (behållare) separat bestämde de sig för att göra det idag! De återupplivade och tillämpade denna antika konst och tradition, i en modern modern produktion där var och en av de 2000 producerade flaskorna har olika mönster. Varje flaska är individuellt designad. Det är en enastående linjär design, inspirerad av antika grekiska mönster med en modern touch som firar ett vintageolivoljearv. Det är ingen ond cirkel; det är en rakt utvecklande kreativ linje. Varje produktionslinje skapar 2000 olika mönster.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real är ett Bed and Breakfast beläget på den trendigaste platsen i Lissabon - Principe Real. Madonna köpte precis ett hus i det här grannskapet. Detta B&B ligger i ett gammalt palats från 1869 och håller den gamla charmen blandad med modern inredning och ger det ett lyxigt utseende. Detta varumärke krävdes för att införliva dessa värden i sin logotyp och varumärkesapplikationer för att återspegla filosofin för detta unika boende. Det resulterar i en logotyp som blandar ett klassiskt teckensnitt, påminner om de gamla dörrenumren, med modern typografi och en detalj av en stiliserad sängikon i L of Real.

Bayersk Ölförpackningsdesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ölförpackningsdesign Under medeltiden låter lokala bryggerier låta sin öl åldras i över 600 år gamla klippkällare under slottet i Nürnberg. För att hedra denna historia tar förpackningen av "AEcht Nuernberger Kellerbier" en autentisk blick tillbaka i tiden. Ölmärket visar en handritning av slottet som sitter på stenar och en trätunna i källaren, inramad av teckensnitt i vintagestil. Förseglingsetiketten med företagets varumärke "St. Mauritius" och den kopparfärgade kronkorken förmedlar hantverk och förtroende.

Skönhetssalong Varumärke

Silk Royalty

Skönhetssalong Varumärke Målet med varumärkesprocessen är att placera varumärket i avancerad kategori genom att ta en titt och känna sig anpassad till de globala trenderna inom makeup och hudvård. Elegant i interiör och exteriör, och erbjuder kunderna en lyxig tillflyktsort för att dra sig tillbaka till egenvård och lämna förnyad. Att kommunicera upplevelsen framgångsrikt till konsumenterna var inbäddad i designprocessen. Därför har Alharir Salon utvecklats för att uttrycka kvinnlighet, visuella element, överdådiga färger och texturer med uppmärksamhet på de fina detaljerna för att ge mer självförtroende och komfort.

Meddelandestol

Kepler 186f

Meddelandestol Den strukturella grunden för Kepler-186f fåtölj är en stekpanna, lödd av en ståltråd till vilken elementen huggen ur ek är fästa med hjälp av mässingshylsor. Olika alternativ för armaturanvändning kombineras i harmoni med träsnideri och smyckenelement. Detta konstobjekt representerar ett experiment där olika estetiska principer kombineras. Det kan beskrivas som "barbarisk eller ny barock" där de grova och de utsökta formerna kombineras. Som ett resultat av improvisation blev Kepler flerskiktad, omslagen av undertexterna och nya detaljer.

Konstuppskattning

The Kala Foundation

Konstuppskattning Det har länge funnits en global marknad för indiska målningar, men intresset för indisk konst har släpat efter i USA. För att skapa medvetenhet om olika stilar av indiska folkmålningar, har Kala Foundation etablerats som en ny plattform för att visa upp målningarna och göra dem mer tillgängliga för en internationell marknad. Grunden består av en webbplats, mobilapp, utställning med redaktionella böcker och produkter som hjälper till att överbrygga klyftan och koppla dessa målningar till en större publik.