Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsaffisch

Optics and Chromatics

Utställningsaffisch Titeln Optics and Chromatic hänvisar till debatten mellan Goethe och Newton om färgens natur. Denna debatt representeras av kollisionen mellan de två bokstavskompositionerna: en beräknas, geometrisk, med skarpa konturer, den andra förlitar sig på det impressionistiska spelet av färgglada skuggor. År 2014 fungerade denna design som omslag för Pantone Plus Series Artist Covers.

Projektnamn : Optics and Chromatics, Designers namn : Andorka Timea, Kundens namn : Timea Andorka.

Optics and Chromatics Utställningsaffisch

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.