Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Möbler Serie

Sama

Möbler Serie Sama är en äkta möbelserie som ger funktionalitet, känslomässig upplevelse och unikhet genom sina minimala, praktiska former och starka visuella effekt. Den kulturella inspiration som hämtats från poesin av virvlande dräkter som bärs i Sama-ceremonier tolkas om i sin design genom en lek av konisk geometri och metallbockningstekniker. Seriens skulpturella hållning kombineras med enkelhet i material, former och produktionstekniker för att erbjuda funktionell & amp; estetiska fördelar. Resultatet är en modern möbelserie som ger en distinkt touch till bostadsutrymmen.

Smart Kökskvarn

FinaMill

Smart Kökskvarn FinaMill är en kraftfull kökskvarn med utbytbara och påfyllningsbara kryddbultar. FinaMill är det enkla sättet att höja matlagningen med den djärva smaken av nymalda kryddor. Fyll bara på återanvändbara skida med torkade kryddor eller örter, snäpp en skida på plats och mala den exakta mängden krydda du behöver med ett knapptryck. Byt ut kryddbultar med bara några få klick och fortsätt laga. Det är en kvarn för alla dina kryddor.

Kökstillbehör

KITCHEN TRAIN

Kökstillbehör Att använda olika stilar av kökinstrument skapar en orolig matlagningsmiljö utöver visuell irritation. Jag försökte göra en enhetlig uppsättning av dessa populära kökstillbehör som vanligtvis används i alla hus. Denna design var rent inspirerad av kreativitet. "United form" och ett "Trevligt utseende" är två av dess egenskaper. Dessutom kommer det att välkomnas av marknaden på grund av dess innovativa utseende. Detta kommer att vara en möjlighet för tillverkaren och kunden att 6 redskap köps i ett paket.

Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 2 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Dess design omfortolkar bekanta hemdatorelement för att ge en användarvänlig look för landsbygdsmedborgare runt Thailands gräns. Röst och bild på skärmen guide första gången användare steg för steg genom processen. Den dubbla färgtonen på fingeravtryckssidan indikerar tydligt skanningszoner. MBAS 2 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språk och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.

Stol

SERENAD

Stol Jag respekterar alla slags stolar. Enligt min mening är stolen en av de viktigaste och mest klassiska och speciella sakerna inom interiördesign. Idén med Serenad-stol kommer från en svan på vattnet som vände och satte ansiktet mellan vingarna. Kanske är den glänsande och snygga ytan i Serenad-stol med annorlunda och speciell design den gjord endast för mycket speciella och unika platser.

Fåtölj

The Monroe Chair

Fåtölj Slående elegans, enkelhet i idé, bekväm, designad med hållbarhet i åtanke. Monroe-stolen är ett försök att drastiskt förenkla tillverkningsprocessen för att få fram en fåtölj. Den utnyttjar potentialen hos CNC-teknik för att upprepade gånger klippa ut ett platt element från MDF, dessa element sprids sedan runt en central axel för att forma en komplex krökt fåtölj. Bakbenet förändras gradvis i ryggstödet och armstödet i frambenet, vilket skapar en distinkt estetik som helt definieras av tillverkningsprocessens enkelhet.