Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Gitarr

Black Hole

Multifunktionell Gitarr Det svarta hålet är en multifunktionell gitarr baserad på hårdrock och metallmusikstilar. Kroppsformen ger gitarrspelarna en känsla av komfort. Den är utrustad med en flytande kristallskärm på tavlan för att generera visuella effekter och inlärningsprogram. Braille-tecken bakom gitarrens nacke kan hjälpa människor som är blinda eller har lite syn att spela gitarr.

Bärbar Gasspis

Herbet

Bärbar Gasspis Herbet är en bärbar gasspis. IT-tekniken möjliggör optimala utomhusförhållanden och täcker alla standardkrav för matlagning. Kaminen består av laserskurna stålkomponenter och har en öppen och stängande mekanism som kan låsas i öppet läge för att förhindra nedbrytning under användning. Den öppna och stängande mekanismen möjliggör enkel transport, hantering och förvaring.

Skänk

Arca

Skänk Arca är en monolit som är fångad i ett nät, en bröstkorg som flyter i drift tillsammans med dess innehåll. Den lackerade mdf-behållaren, innesluten i ett idealiskt nät av massiv ek, är utrustad med tre totala utdragslådor som kan organiseras efter olika behov. Det stela massiva eknätet har modellerats för att rymma de termoformade glasplattorna för att få en organisk form som simulerar en spegel med vatten. Hela skåpet vilar på ett transparent metakrylatstöd för att betona det ideala flytande.

Behållare

Goccia

Behållare Goccia är en behållare som dekorerar hemmet med mjuka former och varma vita ljus. Det är den moderna inhemska eldstaden, mötesplatsen för en happy hour med vänner i trädgården eller soffbordet för att läsa en bok i vardagsrummet. Det är en uppsättning keramiska behållare som är lämpliga att innehålla den varma vinterfilten, samt säsongsbetonad frukt eller en färsk sommardricksflaska nedsänkt i is. Behållarna hänger i taket med ett rep och kan placeras i önskad höjd. De är tillgängliga i 3 storlekar, varav den största kan kompletteras med en massiv ekskiva.

Bord

Chiglia

Bord Chiglia är ett skulpturellt bord vars former påminner om en båt, men de representerar också hjärtat i hela projektet. Konceptet har studerats i kraft av en modulär utveckling med utgångspunkt från den basmodell som föreslås här. Svavelstrålens linjäritet i kombination med ryggkotans möjlighet att glida fritt längs den, garanterar bordets stabilitet, låter det utvecklas i längd. Dessa funktioner gör det lätt att anpassa till destinationsmiljön. Det räcker för att öka antalet ryggkotor och strålens längd för att erhålla önskade dimensioner.

Klocka

Reverse

Klocka Medan tiden går förbi har klockorna förblivit desamma. Omvänd är inte en vanlig klocka, det är vändningen, en minimalistisk klockdesign med subtila förändringar som gör det till ett slags. Handen vänd inåt roterar inuti den yttre ringen för att indikera timmen. Den lilla handen som vetter utåt står ensam och roterar för att ange minuter. Reverse skapades genom att ta bort alla element i en klocka förutom dess cylindriska bas, därifrån fantasin tog över. Denna klockdesign syftar till att påminna dig om att omfamna tiden.