Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vagga, Gungstolar

Dimdim

Vagga, Gungstolar Lisse Van Cauwenberge skapade den här av en snäll multifunktionell lösning som fungerar som en gungstol och också som vagga när två Dimdim-stolar är sammanfogade. Var och en av gungstolen består av trä med stålstöd och färdig i en valnötfanér. Två stolar kan monteras på varandra med hjälp av två dolda klämmor under sätet för att bilda en vagga.

Tekanna Och Tekoppar

EVA tea set

Tekanna Och Tekoppar Denna förföriskt eleganta tekanna med matchande koppar har en oklanderlig hälla och är ett nöje att ta del av. Den ovanliga formen på denna tekanna med pipen som blandas och växer från kroppen ger sig särskilt bra till en god häll. Kopparna är mångsidiga och taktila för att häcka i händerna på olika sätt, eftersom varje person har sin egen inställning till att hålla en kopp. Finns i glansigt vitt med en silverpläterad ring eller svart matt porslin med glansigt vitt lock och vita kantade koppar. Rostfritt stålfilter inbyggt. DIMENSIONER: tekanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 koppar: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klocka

Zeitgeist

Klocka Klockan återspeglas zeitgeist, som är förknippad med smarta, tekniska och hållbara material. Produktens högteknologiska yta representeras av en semi torus kolkropp och tidsdisplay (ljushål). Kol ersätter metalldel, som en relik från det förflutna och betonar funktionsdelen av klockan. Frånvaron av central del visar att innovativ LED-indikering ersätter klassisk klockmekanism. Mjukt bakgrundsbelysning kan justeras under deras ägares favoritfärg och en ljussensor övervakar belysningens styrka.

Matmatare

Food Feeder Plus

Matmatare Food Feeder Plus hjälper inte bara barnen att äta ensamma utan innebär också mer självständighet för föräldrarna. Bebisar kan hålla sig själva och suga och tugga efter att du har krossat mat tillagad av föräldrar. Food Feeder Plus har en större, flexibel silikonsäck för att tillfredsställa bebisens växande aptit. Det är en utfodring som är nödvändig för att små ska kunna utforska och njuta av färsk fast mat säkert. Maten behöver inte rengöras. Lägg bara maten i silikonsäcken, stäng snäpplåset och spädbarn kan njuta av självmatning med färsk mat.

Multiaxialt Gardinväggssystem

GLASSWAVE

Multiaxialt Gardinväggssystem GLASSWAVE multiaxialt gardinväggssystem öppnar dörren till större flexibilitet när det gäller att utforma glasväggar för massproduktion. Detta nya koncept i gardinväggar är baserat på principen om vertikala mullioner med cylindriska snarare än rektangulära profiler. Detta definitivt innovativa tillvägagångssätt innebär att strukturer med multidirektionsförbindelser kan skapas, vilket ökar tiofaldigt de möjliga geometriska kombinationerna i glasväggsenheten. GLASSWAVE är ett låghus som är avsett för marknaden för distinkta byggnader med tre våningar eller mindre (majestetiska hallar, showrooms, atriums etc.)

Produktion / Postproduktion / Sändning

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produktion / Postproduktion / Sändning Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) är en monumental byggnad, 211 m hög, belägen i södra utkanten av Ashgabat, Turkmenistans huvudstad, på en kulle 1024 m, över havet. TV Tower är det viktigaste navet för produktion av radio och TV-program, postproduktion och sändningar. Och är ett av de bästa exemplen på modern digital teknik. TV-tornet gjorde Turkmenistan till en pionjär inom HD-markutsändningar i Asien. TV Tower är den största teknikinvestering de senaste 20 åren inom sändningar.