Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Lollipop

Fåtölj Lollipop fåtöljen är en kombination av ovanliga former och trendiga färger. Dess silhuetter och färgelement måste se på distans som godisar, men samtidigt skulle fåtöljen passa in i olika stilar. Chupa-chups-formen baserade på armstöden och ryggen och sätet är gjorda i form av klassiska godisar. Lollipop-fåtöljen är skapad för människor som gillar djärva beslut och mode, men inte vill ge upp funktionalitet och komfort.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC är en intelligent hybrid som integrerar hemmiljön med både elegans och stil. Det ger humaniserad teknik och innovation genom funktioner, styr temperatur- och luftkvalitetsrening med belysning och vas till ruminredning. Välbefinnandet kommer via sensorteknologi som kan läsa miljön och hålla den lokala temperaturen och fuktigheten stabil, enligt tidigare installation, gjord av MideaApp.

Luftkonditionering

Midea Sensia HW

Luftkonditionering Midea Sensia främjar livskvalitet och ett innovativt sätt att avslöja dekorationsobjektet. Förutom luftflödeseffektiviteten och tystnaden presenterar den den innovativa pekpanelen som ger tillgång till funktioner och blixtens färger och intensitet. Färgterapin hjälper till med anti-stress processen, trender innovativa produkter på båda sätten, välbefinnande och estetik. Förutom den olika estetiken, integrerar dess former heminredningen med både elegans och stil och värderar huset genom indirekt ljus.

Skrivbord

Duoo

Skrivbord Duoo-skrivbord är önskan att uttrycka karaktär genom minimalism av former. Dess tunna horisontella linjer och vinklade metallben skapar en kraftfull visuell bild. Den övre hyllan låter dig placera brevpapper så att den inte stör dig när du arbetar. En dold bricka på ytan för anslutning av enheter upprätthåller en ren estetik. Bordsskivan gjord av naturlig faner bär värmen i den naturliga trästrukturen. Skrivbordet upprätthåller en oklanderlig balans, tack vare harmoniskt utvalda material, funktionalitet och praktisk kombination med estetik i regelbundna och strikta former.

Hemlagad Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hemlagad Pastamaskin Hidro Mama Mia är en sociokulturell räddning genom italiensk gastronomi. Den är extremt lätt att använda, den är lätt och kompakt, enkel att lagra och transportera. Det möjliggör säker hög produktivitet, vilket ger en trevlig matupplevelse till familjen i varje dags liv och vänner. Motorn är helt integrerad i växellådan och erbjuder kraft, robusthet och säker användning, vilket ger enkel rengöring och support. Den skär deg med olika tjocklek och kan tillaga olika rätter: pasta, nudlar, lasagne, bröd, bakverk, pizza och mer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med högteknologiska alla digitala prylar, planhet på pekskärmar och rationella fordon med en volym, är Brescia Hommage-projektet en gammal skolas tvåsits-hyperkarsdesignstudie som föreställs som en firande till en era där elegant enkelhet, hög beröring materialitet, rå kraft, ren skönhet och den direkta kopplingen mellan människa och maskin var spelets regel. En tid då modiga och geniala män som Ettore Bugatti själv skapade mobila enheter som förvånade världen.