Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matta

Hair of Umay

Matta Tillverkad i forntida nomadteknik, skyddad av UNESCO: s lista över immateriellt kulturarv i behov av akut säkerhetsvård. Detta matta tar ut det bästa av ull på grund av lutande ullnyanser och fina handstickningar som skapar volumetrisk struktur. 100 procent handgjorda, detta mattan är gjord med naturliga nyanser av ull plus gulaktig färgad färg med lökskal. En gyllene tråd som går genom mattan gör ett uttalande och påminner om håret fritt strömmande i vinden - håret från nomadiska gudinnan Umay - kvinnors och barns skyddare.

Kaffemaskin

Lavazza Desea

Kaffemaskin En vänlig maskin designad för att erbjuda det kompletta paketet med italiensk kaffekultur: från espresso till autentisk cappuccino eller latte. Pekgränssnittet ordnar markeringarna i två separata grupper - en för kaffe och en för mjölk. Dryckerna kan anpassas med boostfunktioner för temperatur och mjölkskum. Nödvändig service visas i mitten med upplysta ikoner. Maskinen levereras med en dedikerad glasmugg och tillämpar Lavazzas formspråk med kontrollerad ytbehandling, förfinade detaljer och särskild uppmärksamhet på färger, material & amp; Avsluta.

Kaffemaskin

Lavazza Idola

Kaffemaskin En perfekt lösning för kaffeälskare som letar efter riktig italiensk espressoupplevelse hemma. Det beröringskänsliga användargränssnittet med akustisk feedback har fyra val och en temperaturökningsfunktion som erbjuder en skräddarsydd upplevelse för varje smak eller tillfälle. Maskinen indikerar saknat vatten, en full kapselbehållare eller nödvändigheten för avkalkning genom ytterligare upplysta ikoner och droppbrickan kan enkelt justeras. Designen med sin öppna ande, kvalitetsytor och sofistikerad detaljering är en utveckling av Lavazzas etablerade formspråk.

Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vänlig espressomaskin som ger dig äkta italiensk kaffeupplevelse till ditt hem. Designen är med glädje Medelhavet - sammansatt av grundläggande formella byggstenar - firar färger och tillämpar Lavazza designspråk i ytor och detaljer. Huvudskalet är tillverkat i ett stycke och har mjuka men exakt kontrollerade ytor. Den centrala kammen tillför visuell struktur och frontmönstret upprepar det horisontella temat som ofta finns på Lavazza-produkter.

Soffa

Gloria

Soffa Design är inte bara en extern form, utan är också en forskning om ett föremåls inre struktur, ergonomi och essens. I det här fallet är formen en mycket stark komponent, och det är snittet som ges till produkten som ger det dess särdrag. Fördelen med Gloria har styrkan att vara 100% anpassad, lägga till olika element, material och ytbehandlingar. Den stora egenheten är alla extra element som kan läggas till med magneterna på strukturen, vilket ger produkten hundratals olika former.

Glasvas

Jungle

Glasvas Inspirerat av naturen är förutsättningen för Jungle-glasskollektionen att skapa föremål som får sitt värde av kvalitet, design och material. Enkla former speglar mediets lugn, samtidigt som de är viktlösa och starka samtidigt. Vaser är munblåsta och formade för hand, signerade och numrerade. Rytmen i glasframställningsprocessen säkerställer att varje objekt i Jungle Collection har ett unikt färgspel som efterliknar vågornas rörelse.