Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handfatmöbler

Eva

Handfatmöbler Designerns inspiration kom från den minimala designen och för att använda den som en lugn men uppfriskande funktion i badrumsutrymmet. Det framgick av forskningen av arkitektoniska former och enkel geometrisk volym. Handfat kan potentiellt vara ett element som definierar olika utrymmen runt och samtidigt en mittpunkt i rymden. Det är väldigt lätt att använda, rent och hållbart. Det finns flera varianter inklusive fristående, sittbänk och väggmonterad samt enkel- eller dubbla handfat. Variationerna på färg (RAL-färger) hjälper till att integrera designen i rymden.

Bordslampa

Oplamp

Bordslampa Oplamp består av en keramisk kropp och en bas i massivt trä på vilken en ledd ljuskälla är placerad. Tack vare dess form, erhållen genom sammansmältning av tre kottar, kan Oplamps kropp vridas till tre distinkta positioner som skapar olika typer av ljus: hög bordslampa med omgivande ljus, låg bordslampa med omgivande ljus eller två omgivande ljus. Varje konfiguration av lampans koner gör att minst en av ljusstrålarna kan interagera naturligt med de omgivande arkitektoniska inställningarna. Oplamp är designad och helt handgjord i Italien.

Justerbar Bordslampa

Poise

Justerbar Bordslampa Det akrobatiska utseendet på Poise, en bordslampa designad av Robert Dabi från Unform.Studio växlar mellan statisk och dynamisk och en stor eller liten hållning. Beroende på andelen mellan den upplysta ringen och armen som håller den inträffar en korsande eller tangentlinje till cirkeln. När den placeras på en högre hylla kan ringen överhänga hyllan; eller genom att luta ringen kan den beröra en omgivande vägg. Avsikten med denna justerbarhet är att få ägaren kreativt engagerad och leka med ljuskällan i proportion till andra föremål som omger den.

Högtalarorkester

Sestetto

Högtalarorkester En orkesterens högtalare som spelar tillsammans som riktiga musiker. Sestetto är ett flerkanaligt ljudsystem för att spela individuella instrumentspår i separata högtalare av olika tekniker och material som är dedikerade till det specifika ljudfallet, bland ren betong, resonerande ljudljud av trä och keramiska horn. Blandningen av spår och delar kommer tillbaka till att vara fysiskt på platsen att lyssna, som i en riktig konsert. Sestetto är kammarorkestern för den inspelade musiken. Sestetto produceras direkt av designarna Stefano Ivan Scarascia och Francesco Shyam Zonca.

Offentlig Utomhus Trädgård Stol

Para

Offentlig Utomhus Trädgård Stol Para är en uppsättning offentliga utomhusstolar utformade för att ge återhållsam flexibilitet i utomhusinställningarna. En uppsättning stolar som har en unik symmetrisk form och helt avviker från den inneboende visuella balansen i konventionell stoldesign. Denna uppsättning utomhusstolar är inspirerad av enkel gungform och är djärv, modern och välkomnar interaktion. Båda med en tung vägd botten stöder Para A 360-rotation runt basen, och Para B stöder dubbelriktad vändning.

Bordet

Grid

Bordet The Grid är ett bord utformat från ett rutnät som inspirerats av traditionell kinesisk arkitektur, där en typ av träkonstruktion som kallas Dougong (Dou Gong) används i olika delar av en byggnad. Genom att använda traditionell sammankopplad träkonstruktion är montering av bordet också processen att lära sig om strukturen och uppleva historia. Stödkonstruktionen (Dou Gong) är gjord av modulära delar som lätt kan demonteras i behov av förvaring.