Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inre Utrymme

Chua chu kang house

Inre Utrymme Akupunkturpunkten i detta hus var att ansluta det slutna området till en helt ny visuell tystnad. Genom att göra dessa återställs viss historisk och rå charm för att skydda husets tomhet. Det nya boendet avslutas med en överraskning av interiören inom ett interiör; torrt och vått kök i ett kök och matsal i ett kök. Boytan avbröts också av en imponerande konstattack som snart har blivit den elektriska ledningen personliga bostäder. För att komplettera den övergripande betoningen krävs det skivor med varmt ljus för att färga över alla färgväggar.

Projektnamn : Chua chu kang house, Designers namn : Don Lin, Kundens namn : DSOD.

Chua chu kang house Inre Utrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.