Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ett 40-Årigt Kontor

780 Tianshan Road, Shanghai

Ett 40-Årigt Kontor I denna 40-åriga byggnad hålls och målas originella element som fönsterramar och trapphandtag för att låta tidens bleka spår tyst berätta historien. Klienten är specialiserad på underjordiska verktygsdetekteringstjänster. Företagets filosofi är "att se det osynliga", så en modern och minimal central korridor är speciellt utformad för att snyggt dölja rummen men ändå subtilt avslöja sina dörrar. Under hela byggnaden kan du se nostalgisk atmosfär, modern funktionalitet och china chic som spelar in för att bevara och återuppliva denna historiska plats.

Projektnamn : 780 Tianshan Road, Shanghai, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Ett 40-Årigt Kontor

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.