Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Projektnamn : Shuimolanting, Designers namn : Zhoumin Wei, Kundens namn : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Försäljningscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.