Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Projektnamn : Shuimolanting, Designers namn : Zhoumin Wei, Kundens namn : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Försäljningscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.